Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

du kom genom mörkret
och jagvet att detta låter så klassiskt
men jag föll redan vid
hej vad heter du?
ditt leende och din blick sa
allt jag behövde veta

och

jag faller och faller
varje gång du är i min närhet
och jag gillar det för jag vet att
det är bara du som kan få mig på benen igen

och jag vet att du vet det som jag vet
att just nu ser jag inget annat än du och jag.




Fri vers av A-hlberg
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg