Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Ögonblicksskildringar - 50 timmar av lycka

Vatten söker sig
långsamt genom håret
- smeker dina kinder,
oljefärgad hud.

Havets dofter och
bitande vindar
på en brygga bakom berget,
- värmer ditt leende.

Musik från legender
och ett sorl med smak av Irland
- ljud av glädje.

En promenad längs
tomma gator
- fingrar som leker och händer
som darrar.

Ditt hår som faller
- ramar in ditt ansikte,
och hettan bränner min hud.

Hur du vaknar
bredvid mig
- hur du kysser mig

hur du skrattar åt din blyghet
innan du viskar ord
som exploderar inom mig.

andetag
- dina andetag.




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 814 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-09-03 19:04



Bookmark and Share


  inutimonster
du ramar in känslan och jag hänger upp den på väggen. hur snyggt som helst, ömt och underbart.
2008-06-04

  papessa
en sådan ljuvlig skir ungdomlig kärleksbeskrivning
2008-02-03

  aol
vackert
2007-11-17

  SvartKatt
vackert - såklart.
men det jag tycker allra bäst om är titeln! =)
2007-09-04

  Katarina_
Jag vet inte vad jag ska säga för att beskriva hur fint du har skrivit.. Jag sitter här och ler. Du räknar upp så många fina saker, formar bilder, som jag drunknar i. Det var en väldigt fin rubrik också.
2007-09-04

  Catrin
Så snyggt berättat om ljuvliga kärleksstunder...
2007-09-04

  Markattan
Jag tycker om bilderna du här målar med så varsamma penseldrag. Vackert fångat.
2007-09-04

  Maria Zena Viklund
ljuvlig!
2007-09-03

    wilja
fasen så vackert. jag ryser vid varje återgivet ögonblick. väldigt imponerad hur du kapslat in så starka stämningar i så få ord. slutet får det att hugga till i hjärtetrakten.
2007-09-03

  sachie
Snyggt gjort. Ord till känsla. Känsla till ord.

^_^
2007-09-03

  Angeldust
Vackert...hittar inte ord som räcker till *Applåderar* istället/kram Tinny
2007-09-03

  rebecca d
vilken vacker kärleksdikt
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson