Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han hade ett svart hjärta!

Han hade ett svart hjärta!

Han hade ett svart hjärta
Sårad redan som liten
Höll han inte tyst vid matbordet fick han smaka den hårda vägen
då hans pappa gav honom salt och peppar på tungan
Och trots att hans mor gav honom all sin kärlek
tyckte han inte om att sitta i gungan

Ju äldre han blev
desto mörkare attityd han fick
För han hade alltid rätt och alla andra har alltid fel
Så om någon sa emot honom
fick dem sig en svart stirrande blick
Så han är ingen som man ville leka med
Då var det bättre att man lämnade honom ifred

Han hade ett svart hjärta………………..




Fri vers av Ken Cassel
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel