Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du inte ge mig ännu en natt

tillsammans med dig
För du är ju så underbart god
Som en förtjusande ängel
För kyssarna du gav mig häromdagen och natten
var bortom våran jord
Fick mig att bara tappa andan och inte få fram
ett endaste ord
Vilket fick mig istället att sätta på dig mitt på
mitt vardagsrumsbord
Så kan jag du inte bara ge mig ännu en natt
tillsammans med dig
För det som vi två gjorde härom natten kändes
bara helt naturligt och helt okej
I alla fall för mig
Hoppas att det kändes så för dig också, självklart
För jag vill att du ska veta att jag tycker att du är
en helt underbar tjej
Och jag är så himla otroligt glad som har träffat på dig

Så snälla du
Ge mig bara ännu en natt tillsammans med dig
Ge mig en sista kram
Ge mig en till och en till
Ge mig en likadan kram som du gav mig häromdan
För den var riktigt god och varm
Och om du stannar så kan jag bjuda på en banan
För när jag är tillsammans med dig blir jag visst
bara helt av banan
Måste då torka bort svetten min ifrån pannan

Det är så skönt att kunna bli kär
För vilken sötnos hon är
Vilket skapar här en skön stämning och en skön
atmosfär...

Kan du inte ge mig ännu en natt?

Ken Cassel
15/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-09-03 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel