Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där alla drömmar blir sanna!

Där alla drömmar blir sanna!

Hon sa till sig själv!
Jag har väntat på den här stunden i hela mitt liv
Att få trä på mig den här helt underbart vita bröllopsklänningen
Att få snofsa upp mig
Att få sminka mig
Göra mig riktigt fin
Fin för min man
Han som ska ta min hand och föra mig in till paradisets land
Där alla drömmar blir sanna
Hoppas bara att han inte har lurat mig nu?
För då kommer jag att bli smått förbannad
Så jag hoppas nu för hans egen skull att han nu ror min båt in till land
Att han gör så att hela min saga blir sann
Ja, det hoppas jag minsann!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 287 gånger
Publicerad 2007-09-03 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel