Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens illusion 1


I förtroende jag gav bort
någon annans ord
när jag med den tredje
skapade allians
intet anande att
något annat fanns

Trodde mig veta det bästa
i det mesta
min upphöjelse var allt
till någon kom in och sa
att nu är det nog

Då äntligen jag förstod
varför jag ofta hade
beslöjad blick
jag hade gett mig själv en kick
bara varit viktig
istället för sann och riktig

Att bara veta är nog
aldrig ge bort en annans ord




Övriga genrer av EmiRa
Läst 474 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-04 00:36



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Mycket klok insikt som du präntar ned på ett snyggt sätt! Bra!
2007-09-10

    Stella Stol
En sann vän är du
2007-09-04

  Maria Zena Viklund
Den här bokmärker jag inte bara för att den är fint skriven utan för att den berör många!
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

EmiRa
EmiRa