Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans hav - en kär-leks-illusion

Vi fann varandra
i längtans hav
sinnlighetens möte
det gav.

Allting var stilla
för ett tag.
Vi simmade runt
och lekte
varandra varsamt smekte.

Kär-lek spelade
strängar vibrerade.

Så allt eskalerade
havet sinade
vi vandrade pinade
åt olika håll.

Ingen kunde släppa
sina krav
ens för ett
sinande hav.




Fri vers av EmiRa
Läst 541 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-16 23:30



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Mmm. . . när kär lek saknar kärlek
töms känslornas hav för eller senare

Mycket styrka i denna dikt finner jag
där illusionen är ouppnåelig . . .

*APPLÅD*

****************************
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

EmiRa
EmiRa