Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Ibland faller jag tillbaka

 

 

 

 

ibland faller jag tillbaka till mitt mörker
där jag bott så länge
det är i de stunder då jag ifrågasätter mig själv

jag kan inte släppa tanken
på att du förtjänar någon bättre än mig

för någon underbarare än dig
existerar inte på denna jord

eller nej
tillåt mig att korrigera mig själv

det finns inte någon bättre för dig
än den man jag är

ingen skulle värdera din lycka allra högst
ingen skulle älska dig mer än livet självt
ingen skulle älska dig villkorslöst
- inte så som jag gör

jag vill aldrig se dig spilla tårar
det skulle smärta mitt hjärta så djupt

aldrig vill jag såra dig
det tänker jag aldrig göra
över min döda kropp!

men som sagt
så faller jag tillbaka ibland
in i mörkret som hållit mig fånge

det är då jag tänker
att även om du inte kan finna en bättre man än den jag är

så kan en skönhet som dig
finna någon finare
än ett odjur som mig

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 781 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-04 02:37



Bookmark and Share


  caraa
Du låter helt underbar. Du förklarar så otroligt bra i dina texter, man känner igen sig i många. Denna är en av dom som rörde mig allra mest. Tack för en vacker text!! :\' )
2007-09-04

    Jea
Du är verkligen bar på att beskriva hur det kan va i bland. Jag gillar dina texter, och den berör. Vackert. Verkligen !!
Hon ska va vara lycklig som har dig, och tänk på det. Det sla ju vara ni! =)
Mvh Jea
2007-09-04

  Vilsen Annette-hittar vägen
Upp med självförtroendet!
Tänk på att DU är värd något bra!
Men annars fin text ock mycket kärleksfullt!
2007-09-04

  charlotte hedendahl
För mig låter det som om du är en prins inget odjur!
En härligt öppen och självutlämnande dikt,väldigt fin!
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP