Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VANMAKT

 

 

 

Är också en makt

 

 

-

 

att leka Gud

kräver sin lekplats

Att Gud platsar i en lek

kräver också sitt

 

 

Då goda råd är dyra

 

är de billiga

som enklast

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-09-04 12:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finurlig ordlek
2007-09-06

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
vad tycker du Mirja ? :)
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#