Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

steg för steg

Det tar sin tid

får ta det lugnt

försöka andas.

 

Vägen tycks vara

så lång

men sakta går jag

mot dess ände.

 

Steg för steg

låta det ta sin tid

känns redan bättre

och redo

att möta

morgondagens hinder.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-04 16:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som vägs vandring på rättan riktning...ett steg i taget... men de första stegen tagna...
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson