Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spelar ingen roll!

Det spelar ingen roll!

Det spelar ingen roll vad andra säger
Det spelar ingen roll vad andra tycker
För jag är kär
För varje gång som hon är här vill jag bara krama om henne
Hålla om henne i min famn

Alla mina vänner, säger att jag är galen
Men jag mår bara bra
Alla mina vänner säger att jag är tokig
Men jag bryr mig inte
För det är med henne som jag vill va
För varje gång som hon ler mot mig blir jag alltid lika glad

Så det spelar ingen roll……..




Fri vers av Ken Cassel
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-09-04 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel