Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han och hon!

Han och hon!

Han var ovårdad orakad och luktade svett
Hade väl inte duschat på en vecka eller två
Så jag kastade på honom en servett som en pik
Den piken borde väl ändå vara ganska lätt att förstå
Men jag sade ändå
Gör dig själv glad
Gå och ta dig ett bad
Så kanske även din himmel öppnar sig idag
Då solen lyser dig varm och gör att du mår bra

Hon var välvårdad, välklädd och luktade gott
Att hon sen såg bra ut visste hon ju redan om
Men så kommer hon ju också ifrån en rik familj som lever flott
För hon har precis fått en ny jaguar av sina föräldrar där hon också bor
Men så äger dom också en egen herrgård med ett jättestort slott

Han och hon träffades en dag av en slump
Och trots att dom kom ifrån helt skilda världar uppstod det ljuv musik
Så dom smälte tillsammans till en enda stor klump

Han och hon………………………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-09-04 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel