Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ni hört?!

Har ni hört?!

Har ni hört?!
Det har flyttat in en vacker flicka i porten bredvid
Kom så går vi och hälsar på
Så att vi kan välkomna henne hit
Hit till den glades väg åtta till tio

Hej där söta flicka!
Välkommen till vårt kvarter.
Som du kanske kan se så är vi alla här nästan alltid glada
Men så bor vi också på den glades väg åtta till tio där vi alla som bor bara skrattar och ler
Och nu när du har kommit hit kan vi inte säga något annat än att vi tycker om det som vi ser
Så du är mer än välkommen i vårat gäng!
Men ta det nu lugnt och gör dig hemmastadd så kan vi prata mera sen!

Har ni hört?!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-09-04 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel