Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en robot!

Jag är en robot!

Jag föddes en dag som en robot
Jag är någons vilda fantasi
Efter att jag blev sammansatt av små delar och ett chips så var jag äntligen fri
En smart sådan som är programmerad att ge ut små tips
Tips till alla som vill ha
Dom behöver bara be mig lite snällt så ger jag dom genast svar
Och det spelar ingen roll vilken fråga som dom än ställer
För jag har svaret
Jag kan ge svar på tal

Jag är en robot!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-09-04 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel