Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till salu

jag är till salu
och annonsen
är skickad
till bara dig
min kära

och


jag är till salu
jag är på rea
och jag vill bli såld
nu

köp mig?




Fri vers av A-hlberg
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-04 21:19



Bookmark and Share


  To
Instämmer med Steven
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg