http://www.poeter.se/viewText.php?textId=389139  eller det finns beröringspunkter i alla fall

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

delvis relaterande till http://www.poeter.se/viewText.php?textId=389139  eller det finns beröringspunkter i alla fall




MANNEN (OCH DEN BARNFÖRBJUDNA LEKEN)

 

 

 

Jag har en mekanisk kropp

Det är overkligt det jag känner

En "joy-machine" till er tjänst

Programmera mig rätt och vi är vänner

 

Så ni vill roa er syndfullt

Leta efter rätt knapp

Jag är outtröttligt i min uppgift

"Real stuff", ingen atrapp

 

Ni kan strunta i konsekvenser

Det går bra att skylla på mig

Jag kan gå när ni är nöjda

Bara att somna, tack och hej

 

Kastat den batteridrivna i lådan

Överlägsen den med mina kyssar och smek

Bara att ljuga ihop en ursäkt om te

Så sitter jag där som ersättning för kärlek

 

Visa lite hud, sitt för nära

Så vi hamnar snart på rygg

Jag existerar där endast för era viljor

Dra för fönstren så du kan vara riktigt stygg

 

Jag har en mekanisk kropp

Alltid redo att prestera

Det är overkligt det jag känner

Hör ni ett Nej är det bara att ignorera 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-05 03:20



Bookmark and Share


    Lovefool
Vet inte vad ja ska säga riktigt men du lyckas verkligen beskriva på ett fantastiskt sätt..
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna