Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börjar bli rädd

Jag väntar på natten
jag väntar på mörker
tända ljus som ger lite stämning

Som låter mig få vara ensam med mina tankar
mina känslor

Ensamhet som befriar
ensamhet som ett skrikande eko
ensamhet i panik

Är det så det kommer kännas
Hur kommer det bli
vad ska jag känna

Ok jag är ärlig
jag börjar bli rädd...

Rädd för mig själv
rädd att jag inte ska klara det
att inte åka till dig varje dag
vad ska jag fylla ut mitt liv med

Får inte tänka så
livet är till för att levas
inte för att fastna i det som försvinner

Du försvinner ju bara en bit
i mitt hjärta är du ju alltid kvar

Men jag börjar bli rädd...




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-05 10:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ä du int bredbandsuppkopplad te naturen?
Bara till den mänskliga naturen som är så full av om bara \'om\' fanns så skulle livet ha vart på nåt annat sätt nu

det är ju skönt att kunna erkänna att rädslan finns där även om den är knepig att bli vän med
2007-09-17

    Maria Malm
Rädsla, som alla har rätt att känna. Men, man vänjer sig märkligt vid mycket, hur omöjligt det än ser ut. Livet går vidare ändock.
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen