Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från kärlek till saknad till längtan ...


När längtan slår rot

Som grässtrån böjer sig för daggen
Så rinner tårar av längtan i mig
En vemodig ilning

Som blommans knopp vissnar utan vatten
Så slokar fröjden av längtan i mitt förnuft
En förlamad blindhet

Som löven murknar i höstens träda
Så slocknar hoppet i mitt hjärta av längtan
En stupad lycka

När längtan slår rot
Där kvävs jag
En trist dag




Fri vers av Jack_iX
Läst 743 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-09-05 15:41



Bookmark and Share


  Masken
En väldigt vacker text!
Men jag skulle vilja lämna slutet mera öppet och hoppa över sista raden.
2007-09-21

  KristinaE
.. utan längtan stannar närheten till kärleken, tänker jag! du skriver mjukt och fyllt med ömhet.. ljuvt och vilsamt att läsa.
2007-09-21

  Catrin
Mycket underbara rader.. varmt och ömt.
2007-09-06

    Morbide
kärleken är vacker men svår

bra skrivet :)
2007-09-06

  Connie
Din hand skriver med en mjukhet som får varje kvinna att längta efter att bli smekt av dig!
2007-09-06

  R-M
så otroligt vackert skrivet :)
2007-09-06

  Maria Zena Viklund
Ljuvlig och längtansfylld och väldigt vacker!
2007-09-06

    sunnanvind
så slokar fröjden av längtan i mitt förnuft...vilka rader!
Det är ju så det kan vara...att förnuftet får kämpa på, och längtan pockar på och försöker få förnuftet att tro att det är oförnuftigt....bra vännen hela texten mycket bra !
2007-09-06

  Lasseman VIP
Oj! vad jag beundrar ditt sätt att skrivva på! my man!.. du gör det så noggrant genomtänkt.. och med känsla...! tack..
2007-09-05

  prinscess VIP
det här var varmt och vackert
2007-09-05

  Lena K Nilsson VIP
Vackert skrivet!
2007-09-05

    Maria Malm
Vemodiga rader, sinnligt skrivet..
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX