Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska jag tro?

Vad ska jag tro?

Jag visste inte att du var så ambitiös
För det har du ju aldrig visat mig förut
Så vad ska jag tro?
När jag kommer hem till dig och får se ett snyggt dukat bord
Serverat för två

Har du ramlat och slagit dig?!
För det här inte likt dig
Men om det är sant, det som jag ser?
Då vill jag ha mer och mer

Jag visste inte att du var så seriös som ägnar mig en tanke
Som när du säger att du älskar mig
För det har jag ju hört förut men aldrig märkt något nämnvärt
Så vad ska jag tro?
När du plötsligt börjar stå för dina ord
Helt allvarlig

Jag har nu förstått att du har förändrats på en enda natt
För igår var du som ett barn
Men idag beter du dig som en vuxen
Och det gör mig riktigt imponerad

Vad ska jag tro?




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-09-05 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel