Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tuppen

Tuppen!

Varje morgon som jag vaknar upp galler jag?!
Eftersom jag är en tupp
Talar om för alla andra tuppar som vanligt att jag är jävligt tuff
så att hönorna stannar hos mig
Och den ungtupp som har modet att utmana mig ger jag genast en knuff
Och kacklar
Du ska ge fan i mina brudar!
Och tro inte nu din unga hetsporre att du har en chans!
För jag ser igenom dig
Du är en enda stor bluff

Varje morgon som jag vaknar ……………………….




Fri vers av Ken Cassel
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-09-05 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel