Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofta ganska så deppig!

Ofta ganska så deppig!

Hon är mer som ett månsken än en skinande sol
Ofta ganska så deppig
Tycker inte alla gånger att livet är så kul
För hur mycket som hon än försöker banta och sminka sig
kan hon inte nå upp till alla dom där skönhetsidealen
Så där smal och vacker som en modell
Så därför är hon mer tillbakadragen
bara för att hon känner sig så ful

Jag skulle vilja ge mig själv en kommentar till den här dikten.
Kunna säga något som skulle göra henne glad.
Men vet faktiskt inte riktigt vad jag då skulle säga?!
Men ni som läser den här dikten kanske har något att tillföra?!
Med vänlig hälsning
Ken Cassel




Fri vers av Ken Cassel
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-09-05 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel