Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chevrolet 57



Mina tankar är öppna som highway 61
Explosiva ligger de i kurvorna
redo att explodera
Ute vid cadillac ranch




Fri vers av Neal
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-09-05 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal