Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommaren är oåterkalleligt förbi, höst och vinter stundar. Snart stundar även för mig det jag alltid trott på: livet bortom detta liv


Säg, ska väl mina ögon än bli våta

Säg, ska väl mina ögon bliva våta,
om än jag ser min sommar snart förliden?
Jag, som ej lyckats tyda livets gåta,
och aldrig nådde fram till ljuset, friden.
Ska nya sången, okänd för mitt öra
jag lyssna till, fast stormar kring mig ryta?

Ja,

vad jag aldrig trott ska jag få höra,
och vad jag aldrig sett, det ska jag skåda.

Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-05 23:01



Bookmark and Share


  Sofiapoema
Tycker om den gammla tonen på denna, som en psalm.
2007-09-26

  Erik L
Mycket väl diktat. Jag applåderar med kraft!
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP