Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I tider av sekularisering så händer sånt.


En död fars död

Hålögd så såg hon framför sej
Som om det inte hände
”Din pappa är död”
Det var väl inget
Han har varit död länge...
För henne

Ända sen den dan han slog mamma
De har inte setts sen dess…
Det var 7 år sedan
Nu var han död
och det var overkligt

Skitsamma tänkte hon för sej själv
Men inom sej så visste hon
Att hon skulle sörja
Att de inte träffats igen i alla fall.
Även dåliga pappor får en tanke
När de försvinner från jorden




Övriga genrer av LassO
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-06 00:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Eftertänksamheten ska vaka över dig\" säger ordspråket.
Applåd!
2008-06-16

  Lilla My* VIP
Märkligt det där..alltid vackra ord om alla på begravning...man har aldrig varit med om att någon har begravt en riktig skitstövel...även om de var i verkliga livet...
En bra text som belyser det där som ändå finns runt omkring oss!
2007-09-10

  -Ulla Tilemo- VIP
Försonande fint skrivet. Ja det är konstigt med döden. Man tror att en människa som lämnar jordelivet är borta, men så är det inte. Ibland överraskas man av känslor man inte trodde fanns där.
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO