Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RUN SISTER, RUN!

 

Have you ever heard of love?

 

  
Inte särskilt ofta i alla fall
Jag ser den knappt längre
Det var länge sen jag hörde den
Men påstår du att den finns där
Så gör den säkert det

Missförstå mig inte
Jag tror gott
Jag sjuder av tillförsikt
Men fråga inte
Dra ut den kniven
Det är det minsta du kan göra

Du kan gå, tänker inte hindra dig
Det är sorgligt, javisst!
Dom ögon jag inte kan se in i
Det möte du inte kan hantera
Du är rädd, så fortsätt spring
Vänd inte om, det finns inget där
Bara jag, jag är förgången
Spelat ut min roll, så bedrägligt

Du kan aldrig skydda dig
Bara springa därifrån, en tidsfrist
Jag deltar inte ens längre
Kraftlös, utan låga eller rök

Tröttnade på spel och illusioner
Demonterade kärleken ur mig själv
Började älska istället
Det var ett klokt val
Behöver inte kärleken, inte dig heller
Jag har inte gjort nåt fel, värdigt ett erkännande
Kan du verkligen leva utan att erkänna det?
Är det därför du springer?

 

Run sister run
It´s your disapearing act

 

 




Fri vers av theperna
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-06 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna