Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- felsökning (eller jag tar av dig kläderna istället) -

 

 

Det bor en kärlek djupt i dina ögon

En slags blekt juvel

Där någonstans i dina ögon

Men hur jag än försöker nå den

Blir det alltid bara fel

 

 




Fri vers av theperna
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-06 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna