Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddning

Ser du mina tårar?
Ser du min smärta?
Ser du hur jag lider?

Allt jag känner.
Döden som sista utväg.
Hjälp mig!

Ser du att jag gråter?
Ser du mina sår?
Ser du blodet som rinner?

Att jag skulle känna så här,
det är inte meningen.
Jag älskar er alla.

Ser du att det gör ont?
Ser du att du sårar mig?
Ser du mig?

Jag finns ännu kvar,
glöm mig inte än.
Jag finns här,
och jag saknar värme.
Kärlek och trygghet,
allt jag önskar,
det är borta.




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 544 gånger
Publicerad 2005-04-13 21:39



Bookmark and Share


  sirinan
den v ar mycket fin!! jag gillar den väldigt mycket.
bra skrivet!!!
2005-07-14

  Jessi
Gripande och igenkännande
2005-07-10

  Mela
grymt bra, känner igen mig själv... riktigt bra skriven,
2005-04-27

  SMÅLAND
bra! den känns att läsa, bra jobb!
2005-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander