Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT MÖTAS IGEN


att mötas igen

efter en evighet

är oundvikligt

för de älskande...




Fri vers av Kent Love
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-06 09:04



Bookmark and Share


    theredroses
Vackert skrivet. :)
2007-09-06

    Maria Malm
Är de bägge älskande så är det så.
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love