Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR> EN ( 1 ) KOMPLETT IDIOT .< [ punkt]

 

 

 

bevisa

motsatsen

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-06 12:12



Bookmark and Share


  Cattastropher
...saknar förmåga att se sig själv, och skulle
därför inte kunna göra ovanstående uttalande.
but....
förekomsten av idoiter är däremot hög här som där.
2007-09-06

  Cattastropher
en KOMPLETT idiot
saknar förmåga till självreflexion.

kompletta idioter finns ej ,
då de ej är fullständiga- dvs kompletta
2007-09-06

  Mackiskovskij
Större än en komplett Idiot och mindre än en punkt?
Ha Ha Ha Ha Ha.
Matematikens axiom kan bara bevisa sin egen existens... M.
2007-09-06

  Night Soul Woman
Punkt slut! - Låt oss börja Om
Då motsatsen bevisas
Jag är
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#