Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vart finns du nu?

Men vart finns du nu?

Du sa att du behövde min kärlek och all den värme som jag ger
Du sa att mina händer var magiska varje gång som jag tog på dig
För du verkligen älskade mitt smek och kel
Men vart finns du nu?
Jag bara undrar
För jag ser dig ju aldrig något mer

Du sa att du alltid skulle finnas där vid min sida
Men vart finns du nu?
Jag bara undrar
För om du hade varit här nu så skulle du kunna se hur ledsen som jag är.
För här står jag med tårar i mina ögon
För det är när jag tänker på dig som jag blir så här upprörd och börjar lida
Så tydligen var ingenting av det som du sa sant

Du sa att du ………………….




Fri vers av Ken Cassel
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-06 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel