Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill ha ditt namn och nummer

Varför då?
Jo, för jag vill kunna slå dig en signal i hopp om
att det ska ske ett under
Att du kan tänkas vilja gå ut med någon som mig
någon kväll då jag lovar dig att jag ska vara både
ödmjuk och snäll
En riktig gentleman och inte hålla på med en
massor av gnäll
Utan en middag för två vid öppna spjäll
helt enkelt
Så snälla du...

Ken Cassel
10/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-09-06 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel