Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förunderligheter och andra grammatiska mysterium

 

Det förvånar dig Som om livet hånar dig Att. det fanns en mening med något Någon som kom in Valde stanna Famna Hamna. i nya livsrum Som karmar Starka armar runt Skuggor ur hörnen Törnen river inte längre meningslösheten kliar Ordlösheten. ur min mun Ändå stum Som om det vore. en dum plan En klan väpnade ande Häpnade när du såg Hur det låg. lägger. ligger Till men ingen dansar Chansar mer än En. två tredje gång. en hände kände att rytmen ändå fanns Mitt liv är inte längre ditt mitt, i något Nytt ännu. en flytt flyter en ny dimension erosion och du står. ansvarsfri.

klanderfri.

som en skugga 

i hörnet




Övriga genrer av Agnes
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-09-06 17:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tolkar texten som ett sökande efter meningar... så konkreta att skuggan kan skönjas... just som en skugga...
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes