Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖJLIGHETER


problem är blott

förklädda möjligheter

som syftar till att

få oss att växa

och mogna

som människor...




Fri vers av Kent Love
Läst 542 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-06 18:46



Bookmark and Share


  Anna-Karin Olsson anak.se
Härliga möjlighet Kent keep on doing what you are doing.

Great work. Especally this 1.

/Anna-Karin ARTS
2007-09-15

    Maria Malm
Ligger något i det.
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love