Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vinner aldrig mot plågan!

Vi vinner aldrig mot plågan!

Ansikte mot ansikte, rygg mot rygg
Nu ska vi en dem en läxa?
Alla dessa jävla blodtörstiga mygg
Har du sprayen klar?
Ja, Kapten!
Då så!
Attack! Bonzai! Anfall!
Nu får vi se hur många som vi hinner döda
innan vi nästan själva är lika attackerade och röda
Stuckna så till den milda grad
Kom igen nu?!
Nu måste vi dra!

Ansikte mot ansikte, rygg mot rygg ………..




Fri vers av Ken Cassel
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-09-06 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel