Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu står vi här igen, du och jag

Och vad kul det är att få se dig igen min vän
För nu var det ju ett tag sedan sist
Men varje gång som vi två träffas på blir jag ju alltid
lika glad då jag tänker tillbaka på vad du och jag
har varit med om tillsammans
Som när vi till exempel blev stoppade av en polisbil
då de vart sura på mig bara för att jag hade
kört om dem i fel fil
Vilken dålig stil, tyckte de
Nä, det var inte bra

Så nu står vi här igen, du och jag
Och kan jag inte få bjuda dig på en glass, kanske
De har världens godaste glassar här
Så får det lov att vara en vaniljglass med strössel
och choklad
En riktig mjukis, med andra ord
Och om du tar emot min gåva här så kommer jag
att bli jätteglad
För tro inget annat
Du har ju alltid varit en av mina bästa vänner i alla väder
Vilket jag verkligen uppskattar
So gat them it, förbannat

Nu står vi här igen, du och jag
Som de goda vänner vi är...

Ken Cassel
25/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-09-06 20:24



Bookmark and Share


  stefan.g
Härlig på något sätt.......!
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel