Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öken sand på min tunga

Min kropp bärs, av sköra fisk ben
som den stora vild katten
vill slicka

Mina tankar är uppmålade
på torgets plakatt

Det stora ögat bor i min garderob
Herr blues sitter vid frukostbordet
dricker mitt svarta kaffe

Fabriksklockan ekar i mitt huvud
Och det är bara måndag




Fri vers av Neal
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-06 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal