Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheter

alla dörrar jag inte såg förut
möjligheter jag sprang förbi
saker jag missade utan mening
livet blev mindre intressant

tills du kom den där natten

all min trygghet kom tillbaka
precis som kärleken
och alla dörrar öppnades
jag såg alla möjligheterna
livet är nu mer intressant

låt mig säga varför:

låt alla fel du gör i livet vara en läxa
tills nästa gång
och våga lära dig av dina egna misstag.




Fri vers av A-hlberg
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-06 21:47



Bookmark and Share


  Patrick K
sant att man ska lära av sina misstag.
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg