Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föränderligt är en människas liv


När jättar faller...

Idag hände något spännande
en människas livsöde förändrades helt pga mig
blev det till det bättre eller sämre?
Ja ingen vet

Han tappade sin mask
och allt ställdes på sin spets
han fick det väldigt jobbigt
han började att skaka hela han och valde att fly

allt inför en häpen församling 

kvar satt jag och alla andra
det blev tyst - vad kunde man säga
man kunde ta på tystnaden
tiden stod still i några sekunder

han kom till vägs ände och det fanns inga alternativ
en jätte som suttit i sin stol och regerat över smurfarna
nu satt han där plötsligt där helt naken
han saknade ord och kunde inte längre prestera som förr

vem skulle våga ta till orda nu när självaste tuppen fallit
vad skulle de andra i hönsflocken nu ta sig till
hatet och ilskan vändes mot mig, den lede Fi
men Fi kunde inte besegras och lät sig inte störas

Idag förändrades en människas liv - hoppas att du får det bra...

När stora gammelgäddor dör ja då är det tyst i sjön en stund men snart börjar måsarna att cirkla...alla vill de ha sig en bit...men det är en annan historia...

 

 

 




Fri vers av Casca
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-06 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casca