Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm

tänk dig en dröm
det vackaraste
det finaste
eller det mest underbara
du kan tänka dig

jag tänker dig
bara du

vad tänker du?




Fri vers av A-hlberg
Läst 425 gånger
Publicerad 2007-09-06 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg