Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- en man över bord -

 

 

 

I storm tar jag mig vatten över huvudet

Men strandar i viken mellan dina lår

Klamrar mig fast vid Venusklippan i nord

Den är förädisk och hal av tidvatten

Dess sirener fångar upp mig och jag stadigt står

Förlist av känslosvall, en man över bord




Fri vers av theperna
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-07 15:45



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Fyndigt och dramatiskt - får en känsla att det är första gången! Ord att skratta och le åt, men inget att värma sig med...
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna