Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG



Fjärils larven
Tyngd av dödskalle
märkta vingar

Slingrar på autobahn
iakttar moritelas kyss




Fri vers av Neal
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-09-07 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal