Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är tidig morgon!

Det är tidig morgon!

Det är tidig morgon för klockan är inte mer än sju
Och bredvid mig i sängen så ligger som vanligt min älskade fru
Alltid lika vacker som farlig
Så jag ger henne bara en liten puss på kinden för jag har ingen lust att väcka henne
För då vet jag om att hon kanske blir sur
Och om hon skulle vakna på den sidan är det lika bra att jag håller mig undan
För om hon vaknar med ett dåligt morgonhumör vet jag om att det är jag som kommer att få lida
Så att umgås med henne när hon är på dåligt humör och grinig är faktiskt inte så speciellt kul
Men om hon vaknar upp pigg och rask?
Då är jag genast där och ger henne en dask på stjärten
Bedyrar min kärlek när jag säger
Älskling!
Du är mig allt en sexig lady
En riktigt smärt en

Det är tidig morgon…………………..




Fri vers av Ken Cassel
Läst 341 gånger
Publicerad 2007-09-07 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel