Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara en liten flicka!

Jag är bara en liten flicka!

Jag har tiden att göra lite som jag vill för jag är bara en liten flicka
En flicka med små vingar och älskad av min familj
För jag är deras lilla ängel
För om jag snubblar tar dem emot mig så att jag inte gör mig illa
Men dom vill ändå att jag ska kunna leva så fritt som möjligt
För det sista dom vill är att bygga upp ett stängsel
Ett fängelse
Hellre en farlig frihet än ett säkert fängelse tycks vara deras motto
Så emot mig är dom riktigt hyvens
Det är som jag har vunnit på lotto

Jag är bara en liten flicka ……………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-09-07 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel