Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge ska jag behöva vänta?!

Hur länge ska jag behöva vänta?!

Som jag sa?
Hur länge ska jag behöva vänta på att du ska besvara min kärlek?
Hur länge ska jag behöva vänta på att du ska besvara mina känslor som jag har för dig?
För jag har inte lust att behöva vänta så mycket mer
För det här tynger mitt sinne så pass mycket att jag har svårt för att le

Första gången som jag la mina ögon på dig flicka
Kändes det som om mitt hjärta började smälta som om det vore gjord av is
För det kändes det som om jag hade blivit skjuten av en kärleks pil
För jag fick en sån otrolig hicka som om mitt hjärta hade fått sig en spricka

Det har nu gått tre år
Och hela tiden har jag följt i dina spår
Varit en bästa vän
Och att jag sen har älskat dig ifrån första stund måste du väl ändå haft på känn?
Men nu har jag inte lust att vänta längre på din kärlek
För ibland känns det som om du tror att jag är dum
En docka som du kan köra med
För om det är så är det nog bättre att jag lämnar dig ifred

Jag har inte lust att vänta förgäves på din kärlek
Jag har inte, jag vill inte…………………………..




Fri vers av Ken Cassel
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-09-07 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel