Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hopplös...


Groda utan ben

Det är inte lätt att vara någon
man inte är

Att inte kunna påverka
andras intryck av en

Bli behandlad och sedd genom glas
Höra alla viskningar




Fri vers av Morbide
Läst 599 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-07 19:39



Bookmark and Share


    eventualiteter
och inte är det lättare att vara sig själv heller och så lätt så lätt är det att tappa bort sig och man vet inte vad man ska göra, men jag vet i vilket fall att DU är riktigt duktig<3
2007-09-09

  självdestruktiv
\"höra alla viskningar\" var en väldigt fin avslutning. Dock osäker på om du syftar till \"på andra sidan tittglaset\" eller mera att du ser det du inte kan komma åt genom glaset...? Hoppas på det första :)
2007-09-08

  Ulf Lagerholm
Detta är ju fantastiskt!! Härom dagen berättade jag en
sk rolig historia för en gammal man på hemmet där jag
jobbar ibland. Jag grävde djupt mitt glömska minne, och
lyckades till slut gräva fram en sak från min tidiga ungdom.

Vad är en groda som brutit benen?

Vet inte.

Hopplös så klart!

En väldigt lång parentes.

Det var ju att du skrivit tänkvärda rader
jag egentligen ville säga. Tack hörru!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Morbide