Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så svara nu då!

Så svara nu då!

Jag slår ditt nummer och väntar på svar
Väntar på en röst, så djup och klar, helt underbar
medan signal efter signal går fram
För när du svarar hoppas jag att du ska känna samma sak som jag?
I alla fall lite grann

Men älsklingen min, svara nu då!
Eller vart håller du hus?
Kan det vara så att du redan är på väg hem och står här bakom nästa knut?
Men så svara nu då!
För om du gör mig orolig
Då borde du veta hut!

Jag slår ditt nummer och väntar på svar
Så svara nu då?




Fri vers av Ken Cassel
Läst 345 gånger
Publicerad 2007-09-07 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel