Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka kan aldrig köpas för pengar.


RASTLÖSHET

Den lycka jag söker är ej ekonomisk

det enda jag vill är att bli mer harmonisk

 

Inte ett vitten är pengarna värda

om jag min tillvaro ej kan uthärda

 

Så snart jag har trott att jag funnit min hamn

min rastlöshet hetsar mig, sök annan famn

 

Jag är som en flyttfågel, far fram och åter

men ingenstans trivs jag, jag ligger och gråter

 

Säg, vad skall jag göra, vem skall jag fråga

jag vill se en ände, få slut på min plåga

 

Var finns du min kära, du som kan ge mig ro

du som på kärleken får mig att tro? 




Fri vers av Yvonne
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 20:53



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Rastlöshet är ett vidrigt tillstånd enligt min mening. Det är som om det inte går att hitta bromsknappen, och till slut uppstår en slags förvirring av en massa olika tankar och känslor som kolliderar. När jag läst din text kom jag på en massa sådana situationer........
2007-12-02

    Bodil Sandberg
Nej lycka kan inte köpas för pengar...på det viset att det täcker omkostnaderna inom...nej nej...och du har diktat om detta helt fantastiskt bra!!!!!
2007-09-08

  charlotte hedendahl
Känner allt för väl igen mig! Stark och bra text !
2007-09-08

    Issand.
innan sista meningen, ja kände igen mej lite :)

fint starkt...
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne
Yvonne