Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som flög genom mitt huvud


Mörker till ljus

Ett stearinljus

i blåsten vindstilla.

En grotta

i det torra så fuktigt.

I havet

så grunt att det blir djupt.

En känsla

så svag att den blir stark.

Ett liv

så mörkt att det blir ljust.




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-07 21:01



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Den här berörde mig så jag fick en tankerynka mellan ögonen. Sväljer paradoxerna i \"i havet...\" fram till slutversen som självklara sanningar där det längre inte finns några motsättningar.

Väldiktat!

/E
2007-09-07

  Tellus Fortuna
Lite skräck, men ändå inte. Mystisk. Bra fångat.
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg