Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXPLODERA



Nitroglycerin bestyckad
för att Thåström Spricka

Nersvärtad beredd att
Bruno k öijer pränta

Che Guevara övertygad
att ockupera

Fullladdad att:
EXPLODERA


1,2,3

I

D I G




Fri vers av Neal
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-09-07 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal