Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå att skriva av sig...


Sorgarbete


Tårarna faller och blöter de tomma arken

Pennan simmar vidare
och ritar min sorg på ytan
av det växande havet




Fri vers av Masoud Vatankhah
Läst 694 gånger
Publicerad 2005-04-14 16:24



Bookmark and Share


  KristinaE
härligt skriven om tårar och sorg!
2008-11-12

  Cicki
Så viktigt med detta sorgarbete. berör.
2007-01-21

  Nem
kort och betydelsefull.
det vi alla gör, antar jag.... ?
2006-05-07

  Cicki
Precis som det kan vara. förstår precis.
2006-03-25

    Suss
så otroligt vackert! du beskriver en sådan stor känsla på bara några rader!!! skickligt!
2005-08-09

  karenina VIP
mkt bra liknelse! gillar denna!
2005-06-16

    Saralisa
Vackert..målande.Tårar i min ögonvrå...
2005-05-18

  Pica pica
Så målande du beskriver en poets sublimering av sorg... Tack för denna pärla!
2005-05-17

  Almaz
Skirt och väldigt vackert..
2005-05-03

    Hades Is Rising
Skitfin!
2005-04-25

  Ann-Cathrin
jag tycker "pennan simmar vidare" var smart....dvs talande i denna dikt om sorg
2005-04-16

  vissla
vacker, mycket vacker
2005-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah